apotheek care betrouwbaar online

.

.

Service met en zonder Recept

apotheek care betrouwbaar
apotheek care betrouwbaar
apotheek care betrouwbaar


Medicijnen met Recept


Recepten kunnen via de (huis)arts digitaal doorgestuurd worden. Dit kan direct en snel via onze beveiligde verbinding:


Lifeline communicatie      [email protected]

E-zorg communicatie        [email protected]


Voor de anticonceptiepil en insuline is geen vervolgrecept nodig. 


Heb je zelf een recept, dat niet ouder is dan een jaar, maak dan een foto en stuur het alvast digitaal. Voor levering hebben we eerst het originele recept nodig. Stuur het naar ons antwoordnummer.


Bij een eerste levering van nieuwe Medicijnen besteden we extra aandacht volgens de richtlijnen van de  Eerste Terhandstelling.
Uitsluitend Apotheek (UA) Medicijnen 


Bepaalde medicijnen zijn alleen verkrijgbaar bij de apotheek zonder recept. Je kunt ze niet vinden in de WebshopVoordat we deze middelen kunnen leveren stellen we vragen om er onder andere voor te zorgen dat het juiste middel in de juiste dosering wordt geadviseerd.Zorg ervoor dat je wijzigingen in het medicijngebruik direct aan ons doorgeeft. Zo houden we jouw medisch dossier en het  Medicatie Overzicht actueel.Voor Opiumwet medicijnen en recepten gelden strenge regels. Ga je naar het buitenland, dan heb je in veel gevallen een speciaal Reisdocument nodig.

 


Medicijnen zonder recept


Onze groothandel heeft meer dan 100.000 artikelen op voorraad. Wil je producten bekijken en bestellen kijk dan in de Webshop  


Ben je op zoek naar een product, vraag ons gerust om advies. We zoeken voor jou het beste en natuurlijk het meest voordelige. Meestal hebben we binnen 24 uur een speciaal besteld product al in de apotheek.


Ook als je medicijnen zonder recept bestelt voeren we Medicatie Bewaking uit. We controleren dan onder andere of het samen gebruikt kan worden met andere medicijnen die je gebruikt. Dit kan alleen als je bij ons bestelt en we tegelijkertijd je dossier kunnen inzien. Dat kan niet via de webshop. Stuur een aparte e-mail.


Maak het voor jezelf gemakkelijk met onze gratis Bezorg Service of haal je bestelling zo mogelijk zelf snel op bij één van onze Medicijn Afhaalautomaten.

apotheek care betrouwbaar

Of je zelf voor medicijnen dient te betalen is afhankelijk van veel factoren. Heb je een recept? Hoe ben je verzekerd? Gaat het eerst van je eigen risico af? Een ander merk of middel kan net zo goed werken, maar goedkoper zijn. We zoeken het graag voor je uit.