apotheek care betrouwbaar online

.

.

Medicijn Rollen

De Medicijnrol helpt bij de juiste inname 

.

Voor een goede werking van geneesmiddelen is het belangrijk dat deze op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid ingenomen worden. De Medicijnrol helpt hierbij.


De rol bestaat uit een strip van plastic zakjes. In elk zakje bevinden zich precies die medicijnen die op hetzelfde moment ingenomen dienen te worden. Op het zakje is vermeld wanneer dat is. 

Ieder zakje bevat medicijnen per dag en tijdstip

.

Je hoeft niet langer te onthouden wanneer welk geneesmiddel in welke hoeveelheid ingenomen dient te worden.  Je opent het volgende zakje van de rol, op het tijdstip dat op het zakje staat.

Met de Medicijnrol kun je gemakkelijk controleren of alle medicijnen zijn gebruikt. Zie gebruikershandleiding.
 

Kleine verpakking voor opbergen en meenemen

.

De Medicijnrol wordt geleverd voor twee weken in een kartonnen verpakking. Deze is gemakkelijk mee te nemen. 


Welke medicijnen er precies in een rol zitten, wordt bepaald door het recept dat de arts voorgeschreven heeft. Alle rollen zijn persoonlijk en op maat gemaakt.

Uitgebreide losse medicijnrollen met vouwdoos

.

Is er sprake van een uitgebreide rol met veel medicijnen, dan leveren we de rollen in een bubbeltjes-envelop met daarbij een kartonnen vouwdoos.

Wij leveren aan de thuiszorg standaard toedienlijsten om af te tekenen wanneer de medicijnen zijn toegediend. Deze lijsten kunnen wij ook digitaal doorsturen naar de I-Pad van  wijkverpleegkundigen  volgens de meest moderne technieken.

Informeer bij jouw thuiszorgorganisatie of ze al gebruik maken van deze moderne en veilige digitale methode in samenwerking met onze apotheek.


Interesse of vragen ?  

Je bericht is ontvangen. Er wordt zo snel mogelijk gereageerd.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.