apotheek care betrouwbaar online

.

.

Medicijn Afleverhoeveelheden 

Gebruik je een medicijn voor het eerst? 


Je krijgt dan een kleine hoeveelheid voor twee weken mee. Mocht je om wat voor reden dan ook niet doorgaan met het medicijn, dan blijft je niet met grote hoeveelheden zitten.  Zodra een medicijn de apotheek verlaat, kunnen we dit namelijk niet meer opnieuw gebruiken. Er is geen garantie meer dat het medicijn onder de juiste omstandigheden is bewaard en dus nog veilig is voor een volgende gebruiker. 


Medicijnen trouw gebruiken


Door goede uitleg en door de bestelling van chronische medicijnen bij te houden in onze Herhaal Service helpt Apotheek Care mee om medicijnen trouw te gebruiken.  Chronische medicijnen worden geleverd voor 3 maanden en slaapmiddelen en angstremmende middelen voor een maand. Ben je vergeetachtig of is het gebruik te moeilijk? Dan kunnen we met de arts overleggen over de Medicijnrol waarin de medicijnen per stuk verpakt zijn in zakjes. Er is dan bijvoorbeeld een apart zakje voor elke ochtend of middag. Zo ontstaat er ook geen verspilling.


De anticonceptiepil mag je voor maximaal 6 maanden bestellen en medicijnen die meer dan 1000 euro per maand kosten leveren we per maand of bij niet veel voorkomende medicijnen per verpakkingsgrootte.


Op deze regels zijn weer vele uitzonderingen en ook de afspraken met de Zorgverzekeraars kunnen verschillend zijn. Vraag gerust informatie bij ons over jouw specifieke situatie. Wij zoeken het verder voor je uit.